Kijimea® Prikkelbare Darm PRO – De innovatie bij darmklachten

Werkzame stof

Kijimea® Prikkelbare Darm PRO bevat een wereldwijd unieke actieve stof: De door hitte geïnactiveerde bacteriestam B. bifidum HI-MIMBb75. Deze bifido-bacteriënstam is de intelligente verdere ontwikkeling van het bewezen actieve bestanddeel van Kijimea® Prikkelbare Darm.
Weergave van de gepatenteerde bifidobacteriën-stam
B. bifidum HI-MIMBb75

De werkwijze van Kijimea® Prikkelbare Darm PRO

De beschadigde darmbarrière

Zelfs de kleinste schade aan de darmwand kan ervoor zorgen dat ziekteverwekkers en verontreinigende stoffen de darmwand binnendringen. De darm is geïrriteerd en er kan ontsteking optreden - typische darmproblemen zoals diarree, buikpijn of winderigheid zijn het gevolg.

Het pleister-effect PRO

De unieke door hitte geïnactiveerde bifidobacteriën in Kijimea® Prikkelbare Darm PRO bieden effectieve hulp dankzij het pleister-effect PRO: ze vinden de beschadigde delen van de darmwand doelgericht en hechten zich daar als een beschermende pleister aan. De darmwand wordt zo beschermd tegen nieuwe irritaties en de darmklachten kunnen verdwijnen.

Kijimea® Prikkelbare Darm PRO kopen

Kijimea® Prikkelbare Darm PRO is zonder recept verkrijgbaar in elke apotheek. Als alternatief kunt u Kijimea® Prikkelbare Darm PRO online bestellen.

14 capsules


----- 1 week -----


CNK 4127-544

28 capsules


----- 2 weken -----


CNK 4127-601

84 capsules


----- 6 weken -----


CNK 4127-593

Productinformatie

Kijimea® Prikkelbare Darm PRO is een medisch hulpmiddel van Klasse IIb voor de behandeling van het Prikkelbare Darm Syndroom met de typische symptomen diarree, buikpijn en winderigheid. Bijwerkingen of interacties zijn niet bekend.
inname
Neem 1 x daags twee capsules Kijimea® Prikkelbare Darm PRO ongekauwd in met voldoende vloeistof (bijv. een glas water). Voor een optimaal resultaat moeten de Kijimea® Prikkelbare Darm PRO-capsules gedurende ten minste vier weken, bij voorkeur twaalf weken, worden ingenomen. Een eerste verlichting van de klachten zou merkbaar moeten zijn na ongeveer een week regelmatig gebruik.
Kijimea® Prikkelbare Darm PRO kopen
Kijimea® Prikkelbare Darm PRO is uitsluitend verkrijgbaar in alle apotheken in België. Als het product niet op voorraad is, kan het binnen enkele uren op bestelling worden opgehaald. Daarnaast kan Kijimea® Prikkelbare Darm PRO hier ook direct via het internet besteld worden.
Bijsluiter
Voor gedetailleerde informatie kunt u hier de Kijimea® Prikkelbare Darm PRO Instructies voor gebruik downloaden.
Belangrijk om te weten
Kijimea® Prikkelbare Darm PRO bevat geen conserveringsmiddelen, zoetstoffen, aroma's, lactose of gluten en is ook geschikt voor patiënten met diabetes. Kijimea® Prikkelbare Darm PRO bevat ook geen gelatine en is vegan.
Nog vragen? Wij beantwoorden de meest gestelde vragen over Kijimea® Prikkelbare Darm PRO.