Dunne groentenfritata (glutenvrij + lactosevrij)

  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 rode peper
  • 6 cocktailtomaten
  • 4 eieren
  • 100 ml rijstmelk
  • 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • 3 lente-uitjes (groen gedeelte)
  • zout, peper en bieslook

1) Snijd de aubergine, paprika's, lente-uitjes en tomaten in kleine stukjes en rasp de courgettes.
2) Breng op smaak met zout, peper en bieslook en bak in een pan met een beetje olijfolie.
3) Verwarm de oven voor op 180 graden.
4) Klop vervolgens de eieren in een grote kom tot ze lichtjes schuimig zijn. Voeg geleidelijk de Parmezaan en de rijstmelk toe.
5) Doe de groenten en de geklopte eierenmix in een ovenvaste schaal.
6) Bak ongeveer 40-50 minuten totdat het ei is uitgehard.

Quelle: https://diefodmapkoechin.com/2014/08/22/dunne-gemuse-frittata-glutenfrei-laktosefrei/

kijimea
Beheer cookie-instellingen

Uw privacy is belangrijk voor ons:

Wanneer u een website bezoekt, kan uw browser informatie opvragen of opslaan. Dit gebeurt meestal in de vorm van cookies. Dit kan informatie zijn over u, uw instellingen of uw apparaat. In de meeste gevallen wordt de informatie gebruikt om ervoor te zorgen dat de website functioneert zoals verwacht. Deze informatie identificeert u normaal gesproken niet direct. Het kan echter wel gebruikt worden om u een meer gepersonaliseerde webervaring te bieden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie. Omdat we uw recht op privacy respecteren, kunt u ervoor kiezen om bepaalde soorten cookies niet toe te staan via de menukeuze aan de linkerkant. Het blokkeren van bepaalde soorten cookies kan echter leiden tot een gecompromitteerde ervaring met de website en de diensten die wij aanbieden.